میکسر صنعتی

میکسر صنعتی چیست | قیمت میکسر صنعتی

صنایع مختلف با توجه به نیازشان به انواع ماشین آلات نیاز دارند. این تجهیزات و ماشین آلات روند کار را برای آنها سرعت بخشیده و راندمان کاریشان را بالا می برد. یکی از ماشین آلات صنعتی، دستگاه میکسر صنعتی است که در صنایع مختلف به صورت گسترده استفاده می شود. در این محتوا به معرفی میکسر صنعتی می پردازیم و در ادامه قیمت میکسر صنعتی و بهترین فروشنده تجهیزات صنعتی را معرفی خواهیم کرد.

 

دستگاه میکسر صنعتی

دستگاه میکسر صنعتی

میکسر صنعتی چیست ؟

در صنایع مختلف برای مخلوط کردن مواد با یکدیگر از میکسر صنعتی استفاده می کنند. در هر صنعت بسته به نوع موادی که باید مخلوط شوند، این دستگاه طراحی و تولید می شود. میکسر های صنعتی انواع مختلفی دارند مانند. 

 

انواع دستگاه میکسر صنعتی

به صورت کلی طراحی و ساخت میکسر را به سه دسته تقسیم می کنند. 

دسته اول : دستگاه را طوری طراحی می کنند که قابلیت مخلوط همزمان دو ماده را باهم داشته باشد.

 دسته دوم : دستگاه باید قابلیت مخلوط کردن مواد شیمیایی را داشته باشد. از این رو علاوه بر میکس، باید بتواند خرد کردن و له کردن را نیز انجام دهد.

دسته سوم : میکسر صنعتی بزرگ که قادر است مواد آسیاب شده را با هم مخلوط کند تا ماده اصلی بدست آید.

 

انواع میکسر صنعتی

انواع میکسر صنعتی

 

  • دستگاه میکسر پارویی

میکسر پارویی یا ریبون بلندر، نوعی میکسر بزرگ است که با چرخش یک پارو حول محور افقی کار می کند.

  • دستگاه میکسر ساکن

میکسر ساکن نوع دیگری از میکسرهای بلندر است که در آن از تیغه‌های صاف، نازک و نواری شکل استفاده می شود. نام این میکسر به این دلیل میکسر ساکن نام گذاری شده است که دارای اجزای بدون حرکت است. میکسر ساکن را به راحتی می توان تمیز کرد. 

  • دستگاه میکسر هموژنایزر

میکسر هموژنایزر برای مخلوط کردن کامل مواد استفاده می‌شود. از سال های گذشته در صنایع غذایی، میکسر هموژنایزر کاربرد داشته است. این میکسر می تواند انواع  شیر و خامه را تولید کند.

  • دستگاه میکسر درام

میکسر درام، میکسری است که قابلیت ترکیب مواد با گرانروی کم یا متوسط مانند سیمان را دارد. میکسر درام دارای محفظه استوانه‌ای است با چرخش خود باعث مخلوط شدن مواد می‌شود.

  • دستگاه میکسر پودری

میکسر پودری برای میکس شدن انواع پودر، حول محور یک شافت دور مسیر پره کشی می شود. دستگاه میکسر پودری قابلیت نصب اسانس پاش را دارد.

  • دستگاه میکسر مایعات

میکسر مایعات برای مخلوط کردن مواد با ویسکوزیته پایین، مانند مایعات است. به طور کلی از این میکسر، برای سرعت بخشیدن و افزایش کیفیت در فرایند تولید استفاده می‌شود و نمی‌تواند به تنهایی عمل مخلوط کردن را انجام دهد. این همزن برای مواد سخت و چسبناک مناسب نیست.

هر کدام در یکی از این سه دسته قرار می گیرند.

 

میکسر صنعتی

میکسر صنعتی

 

مزایای استفاده از میکسر صنعتی

  • صرفه جویی در زمان برای مخلوط کردن مواد مختلف باهم
  • کاهش تلفات ناشی از کار کردن با مواد خطرناک
  • صرفه جویی در انرژی 
  • افزایش بازدهی تولید
  • نصب و کارایی آسان

 

 کاربرد انواع دستگاه میکسر صنعتی

میکسر های مناسب برای مواد خمیری اصولا ثابت بوده و قابلیت متحرک سازی دارند. میکسرهایی در ابعاد بزرگ که اصولا برای کارخانه های سیمان و … طراحی می شود، امکان جابجایی ندارد.

از میان این میکسرها، میکسر صنعتی کوچک به دلیل ظرفیت پایین تر و سبک بودن، به راحتی قابلیت جابجایی دارد. اما به طور کلی از میکسر ها در صنایع مختلف استفاده می شود که برخی از آنها را در ادامه گفته ایم :

  • صنایع شیمیایی: از میکسر های صنعتی در صنایع شیمیایی می توان برای مخلوط کردن پودرها و مواد شیمیایی، شوینده های بهداشتی، مواد ضدعفونی کننده و… استفاده کرد.
  • صنایع داروسازی: برای ساخت و مخلوط کردن انواع مواد دارویی، کرم های آرایشی و بهداشتی و مواد شوینده بهداشتی از میکسر استفاده می شود.
  • صنایع غذایی: میکسر صنعتی را می توان برای هم‌ زدن انواع شربت، رب و عرقیات گیاهی، حلیم پزی، شیرینی پزی و… به کار گرفت. 

 

جنس میکسرهای صنعتی

از آنجایی که میکسرهای صنعتی با مواد شیمیایی مختلفی سر و کار دارند، باید بتوانند به خوبی در برابر خوردگی مقاوم باشند. از این رو عموما از جنس فولاد ضد زنگ تولید می شوند. دستگاه میکسر صنعتی با توجه به کارایی که دارند می توانند دارای تیغه های بلند و تیز یا پارویی پهن و کوتاه باشند.

 

نکات استفاده از میکسرهای صنعتی

عموم میکسرها ظرفیتی حدود 100 تا 2000 لیتر دارند. نکته مهم این است که غلظت مواد داخل میکسر باید به گونه ای باشد که در فرایند میکس اختلالی ایجاد نشود و بتواند در سریعترین زمان ممکن کار خود را انجام دهد.

برای مثال در صنایع رنگ سازی، مقدار رنگ پایه ای که در میکسر ریخته شده است باید به مقدار کافی باشد. در صورتی که نکات لازم در زمینه مخلوط کردن مواد را رعایت نکنید، ممکن است توده ای خشک را تحویل بگیرید. 

بنابراین با توجه به ظرفیت میکسر و نکات ضروری در مخلوط کردن مواد با یکدیگر، اقدام به استفاده از آن کنید. 

 

خرید دستگاه میکسر صنعتی

اگر صاحب صنایعی خاصی هستید و برای کار خود نیاز به میکسر دارید، می توانید با مشاوران ما تماس گرفته تا شما را راهنمایی کنند. گروه پیشگامان صنعت سهند، با بیش از 20 سال تجربه در زمینه طراحی، ساخت و مشاوره در زمینه تجهیزات و ماشین آلات صنعتی، با نازلترین قیمت به شما محصولاتش را عرضه می کند.

شما می توانید برای خرید و دریافت مشاوره با شماره های موجود در صفحه ” تماس با ما ” تماس بگیرید.

 

قیمت میکسر صنعتی

میکسرهای صنعتی بسته به طراحی، ساخت و آپشن هایی که دارند قیمت گذاری می شوند. با توجه به تحریم های موجود و امکان سفارشی سازی میکسرها، قیمت ها متغیر خواهد بود. از این رو شما می توانید برای اطلاع از قیمت ها با شماره های ما تماس بگیرید. همچنین جهت خرید این محصول، می توانید به صفحه ” فروش انواع میکسر صنعتی” مراجعه کنید.

نوشتهٔ پیشین
جرثقیل بازویی چیست | طراحی جرثقیل بازویی
نوشتهٔ بعدی
طراحی جرثقیل دروازه ای | بهترین سازنده جرثقیل دروازه ای

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست